Inre Bålträning

Stark och funktionell bål för alla

Vi kan alla, kvinnor som män, ha en bål som är svag eller icke funktionell vilket kan ge andra besvär som ryggvärk (ländrygg & nacke), höftbesvär & knäbesvär. 

 

Inre bålträning börjar ofta vid steg 2 – sett till MammaMageTräning – och har fokus på mer komplexa och tyngre övningar men med samma principer att kunna bibehålla lätt aktivering i bålens inre cylindern och mjukt andetag genom alla övningar.

 

Vid träning av den inre bålen involveras hela kroppen: hitta hållningen, träna balans, rörlighet och koordination.

 

Träningen är individuellt anpassad efter dina förutsättningar och målsättning, samt baseras på din anamnes och tester som utförs vid första besöket. Uppföljning och utveckling sker vid ca 4-8veckor intervaller beroende på behov och syfte. Kombineras gärna med massagebehandling.

träning

Stark inre bål kurs

En 6 veckors kurs i liten grupp med individuell coachning för att hållbart stärka bålens funktion så att den kan skapa stabilitet och rörlighet efter behov. Finn bålens muskler och bli starkare!

 

Vi tränar inifrån och ut för att lära känna bålen, bli funktionellt starkare i vardagen och vid annan träning/aktivitet, samt för att minska ryggvärk.

 

Förutom specifik fokus på den inre bålen involveras även hela kroppen via hitta hållningen, träna balans, rörlighet och koordination. Under kursens gång byggs övningarna på för att utmana och stärka kroppen.

Vid avslutat pass får du med några av dagens övningar för att träna på dem mellan passen.

 

Är man ny till inre bålträning rekommenderar jag ett enskilt besök innan kurs start för att få ut maximalt av kursen och hitta rätt muskler. Är man kvinna efter graviditet bör man ha börjat tränat bäckenbotten och djupa magen innan. Ring mig vid frågor.

 

Bokning

Kontakta mig för nästa kursstart eller om du vill att jag arrangerar en för dig och dina vänner.

Osteopatlandslagets gym, Frihamnen 4

Kostnad: 1650kr

 

Kursen bokas via anmälan direkt till mig på: sandra@osteopatlandslaget.se

 

Skriv: 

Jag vill anmäla mig till kursen. Namn, Personnummer, Adress, Telefonnummer, Mailadress.

 

Anmälan är bindande och en faktura kommer skickas till dig i svarsmailet. (Vid sjukdom eller annat förhinder går det att ge platsen vidare till en annan person, meddela Sandra om detta på samma mailadress som ovan).

Medicinsk MassageTerapeut

Sociala kanaler

Följ mig på mina sociala kanaler för att få snabb information om nyheter

Kontakta mig

Telefon: 072- 944 61 53

E-mail: sandra@osteopatlandslaget.se

Välkommen hit

Osteopatlandslaget

Frihamnen 4

417 55 Göteborg