Funktionell träning

Stark och funktionell kropp för alla

Individanpassad funktionell träning med fokus på att långsiktigt stärka kroppen inifrån och ut.

 

Träningen involverar styrketräning isolerade övningar och helkroppsträning, rörlighetsövningar, balansövningar, bål-styrka och kontroll – beroende på behov och syfte med träningen. Extra fokus ligger på teknik i utförande av övningar för att optimera funktion och resultat. Passen anpassas efter dina önskemål att träna hemma, på gym eller utomhus.

 

Träningens fokus är rörelseglädje, bli funktionellt starkare i vardagen, minska muskulär värk samt öka kroppsmedvetenheten.

 

Sandra har en bred kompetens inom medicinsk massageterapi, avancerad manuell terapi, återträning efter graviditet och idrottsvetenskap med fokus på hälsa. Träning och behandling utgår alltid från ett helhets- och långsiktigt perspektiv för att du ska bli stark och smärtfri i din vardag. Träning kombineras gärna med massagebehandling.

 

Sandra har personlig erfarenhet av att stärka kroppen efter långvarig obalans genom funktionell träning. Tränar idag helkroppsstyrka, löpning, simning och yoga.

 

träning

Grundstyrka bål – en 8 veckors kurs i liten grupp med individuell coaching

En kurs för både kvinnor och män som önskar att träna upp kroppen inifrån och ut, så att du ska känna dig trygg att gå vidare med annan aktivitet. En kurs för dig har besvär som inkontinens, lättare ryggvärk eller diastas recti och för dig som vill ha mer individuellt stöd att träna upp kroppen från grunden.

 

Via träning att hitta och stärka bålmusklernas funktion, som är både lätt uthållighet och styrka, kan kroppen enklare använda lagom mycket muskelkraft till vad du gör. Du får mer kraft och energi för att orka hålla i gång mer och längre.

 

Kursen innehåller både specifika bålövningar som gradvis går från lätta till utmanade och tyngre och övningar för hela kroppen: rörlighet, ergonomi, balans, djup andning och funktionell träning, för att stärka hela dig.

 

Träningen komplimenteras med hemövningar och innan kursstart skickas ett frågeformulär ut som en del i att anpassa övningar efter deltagarnas förutsättningar och behov.

 

Är man kvinna efter graviditet bör man ha börjat tränat bäckenbotten och djupa magen innan.

Ring mig vid frågor.

Bokning

NÄSTA KURSSTART: skicka förfråga om starta en ny kurs

PLATS: Fysiokliniken City gym eller hos er

DELTAGARE: max 6 minst 4

Kostnad: 2000kr

Kursen bokas via anmälan direkt till mig på: sandra@fysioklinikencity.se

 

Skriv: 

Jag vill anmäla mig till kursen. Namn, Personnummer, Adress, Telefonnummer, Mailadress.

 

Anmälan är bindande och en faktura kommer skickas till dig i svarsmailet. (Vid sjukdom eller annat förhinder går det att ge platsen vidare till en annan person, meddela Sandra om detta på samma mailadress som ovan).

Medicinsk Massage & Träning

Sociala kanaler

Följ mig på mina sociala kanaler för att få snabb information om nyheter

Kontakta mig

Telefon: 072- 944 61 53

E-mail:

kontakt@sandramedicinskmassage.se

 

Välkommen hit

HÖGANÄS:
Friskvårdshuset
Sporthallsvägen 2B
263 34 Höganäs

HELSINGBORG:

Fysiokliniken City

Södra Storgatan 23

252 23 Helsingborg