Funktionell träning

Stark och funktionell kropp för alla

Individanpassad funktionell träning med fokus på att långsiktigt stärka kroppen inifrån och ut. Träningen involverar styrketräning isolerade övningar och helkroppsträning, rörlighetsövningar, balansövningar, bål-styrka och kontroll – beroende på behov och syfte med träningen. Extra fokus ligger på teknik i utförande av övningar för att optimera funktion och resultat. Passen anpassas efter dina önskemål att träna hemma, på gym eller utomhus.

Träningens fokus är rörelseglädje, bli funktionellt starkare i vardagen, minska muskulär värk samt öka kroppsmedvetenheten.

 

Sandra har en bred kompetens inom medicinsk massageterapi, avancerad manuell terapi och återträning efter graviditet. Träning och behandling utgår alltid från ett helhets- och långsiktigt perspektiv för att du ska bli stark och smärtfri i din vardag. Träning kombineras gärna med massagebehandling.

 

Sandra har personlig erfarenhet av att stärka kroppen efter långvarig obalans genom funktionell träning. Tränar idag helkroppsstyrka, löpning, simning och yoga.

 

träning

Stark inre bål kurs

En 6 veckors kurs i liten grupp med individuell coachning för att hållbart stärka bålens funktion så att den kan skapa stabilitet och rörlighet efter behov. Finn bålens muskler och bli starkare!

 

Vi tränar inifrån och ut för att lära känna bålen, bli funktionellt starkare i vardagen och vid annan träning/aktivitet, samt för att minska ryggvärk.

 

Förutom specifik fokus på den inre bålen involveras även hela kroppen via hitta hållningen, träna balans, rörlighet och koordination. Under kursens gång byggs övningarna på för att utmana och stärka kroppen.

Vid avslutat pass får du med några av dagens övningar för att träna på dem mellan passen.

 

Är man ny till inre bålträning rekommenderar jag ett enskilt besök innan kurs start för att få ut maximalt av kursen och hitta rätt muskler. Är man kvinna efter graviditet bör man ha börjat tränat bäckenbotten och djupa magen innan. Ring mig vid frågor.

 

Bokning

Kontakta mig för nästa kursstart eller om du vill att jag arrangerar en för dig och dina vänner.

 

Kostnad: 1650kr

 

Kursen bokas via anmälan direkt till mig på: sandra@osteopatlandslaget.se

 

Skriv: 

Jag vill anmäla mig till kursen. Namn, Personnummer, Adress, Telefonnummer, Mailadress.

 

Anmälan är bindande och en faktura kommer skickas till dig i svarsmailet. (Vid sjukdom eller annat förhinder går det att ge platsen vidare till en annan person, meddela Sandra om detta på samma mailadress som ovan).

Medicinsk MassageTerapeut

Sociala kanaler

Följ mig på mina sociala kanaler för att få snabb information om nyheter

Kontakta mig

Telefon: 072- 944 61 53

E-mail: sandra@fysioklinikencity.se

Välkommen hit

Fysiokliniken City

Södra Storgatan 23

252 23 Helsingborg