Graviditet - Medicinsk Massage & Träning

Terapeutisk gravidmassage

Medicinsk massagebehandling som är anpassad till dig under hela din graviditet.

 

Du är välkommen i förebyggande syfte – för att minska att graviditets- förändringarna ger uppkomsten av besvär. För avkoppling och välbehag.

 

Du är även välkommen vid aktiva smärtbesvär – medicinsk massagebehandling är ett positivt komplement till fysioterapi för att minska värk.

 

Hos mig får du behandling liggandes på en gravidkudde när magen blivit så pass stor att du inte ska ligga på magen. Om den inte passar din kropp kommer du att ligga på sidan.

 

Jag kompletterar med råd om stretch, träning, ergonomi för en lättare graviditet med mindre besvär. Extra fokus ligger på det inre bålstödet, bäckenbotten och rörlighet för bröstryggen.

Gravidträning

Alla kvinnor under sin graviditet ska kunnna känna sig trygga och säkra att träna och vara fysiskt aktiva.

 

Det främjar kvinnans mående, minskar smärtbesvär, minskar risken att utveckla graviditets diabetes och högt blodtryck, samt kan underlätta återhämtningen efter förlossningen. Att vara fysiskt aktiv är en vana som är betydelsefull att bibehålla om än i lite förändrad form.

 

Det är inte alltid lätt att vara motiverad till fysiskt aktivitet när kroppen förändras på nya sätt och illamåendet kan besvära. Att då få individuellt stöd enskilt eller i grupp är både betryggande och fördelaktigt. Ha en plats att gå till och möjlighet att få anpassning av övningar baserat på dina förutsättningar och dagligt mående. Alla kvinnor och alla graviditeter är olika, få individuellt stöd för dig!

 

Öka din energi, förbättra din sömn och känna dig tryggare samt stabilare i din kropp.

 

Erbjuder träning individuellt och i grupp.

SANDRA.

Medicinsk Massage & Träning

Sociala kanaler

Följ mig på mina sociala kanaler för att få snabb information om nyheter och erbjudanden.

Kontakta mig

Telefon: 072- 944 61 53

E-mail:

kontakt@sandramedicinskmassage.se

 

Välkommen hit

HÖGANÄS:
Friskvårdshuset
Sporthallsvägen 2B
263 34 Höganäs

HELSINGBORG:

Fysiokliniken City

Södra Storgatan 23

252 23 Helsingborg