Inre bål träning på Prana Festival

Vilken fantastisk gäng som kom och var med på min klass Stärk din inre bål, steg 1 på Prana Festivalen förra lördagen! Grymt jobbat!

Det glädjer mig att få möta kvinnor i alla steg i livet och lära ut hur vi kan ge kroppen möjlighet att hitta in och hitta rätt aktivering i vår inre cylinder, kroppens kärna. Den del i kroppen som vi verkligen vill att den ska finnas med i allt vi gör. Inre cylindern som ska jobba lite hela tiden för att stabilisera kroppen, göra den stark, funktionell och avspänd i de ytliga explosiva muskler. En bra funktion i vår inre bål minskar värk och att kroppen behöver kompensera med andra muskler.

Att hitta in och hitta rätt är inte alltid det lättaste för det är inte som vanlig träning utan vi mammamage tränare gynnas verkligen att få vara nära den vi träna med för att guida till rätt muskler vilket är varför vi jobbar via enskilda konsultationer och små grupper. Det var det så roligt att få vara med på Prana, hålla en stor klass, möta alla kvinnor och guida till att träna upp kontakten till djupa bål muskulaturen. Underbart!

Gott stöd hade jag av kollegorna som fanns där med en hjälpande hand och på söndagen fick jag vara med och stödja på Johanna Drakenhammars Steg 2 klass. Linda Fidler och Sara Axelson Sahlen höll en grym föreläsning på lördagen.

Under hela helgen fanns vi i vår monter och svarade på frågor och hade korta konsultationer för de som önskade. Stort TACK till Prana Festival, David Eneroth och Andreas Hector!

Och tack till Katarina Woxnerud som satt ihop MammaMage konceptet, jag är glad över att fått lära mig kunskapen om återtärning av inre cylindern och få föra den vidare.

Vill påminna att jag har nya kurs starter på Starkare inre bål MammaMage kurserna, förmiddagskursen 4 oktober & eftermiddagskursen 9 oktober. Läs mer under fliken MammaMageTräning. Har även spritt mitt sociala medier närvaro och finns nu även på instagram sandra.medicinskmassageterapeut

#pranafestival #mammamage #bananpiren #starkinifrånochut #kålltorp #postpartum