Möt mig i veckan på Prana festivalen & Systerknutens öppet hus

Det är en vecka som glittrar lite extra med start för tisdagens eftermiddags Starkare inre bål kurs och våran första barnfria kurstillfälle :). Har gjort denna eftermiddags kurs barnfri för att ge möjlighet till egentid för de kvinnor med småbarn hemma och som har behov för just det samtidigt som man kan ge sig själv 100% fokus för att träna upp de inre stabiliserande musklerna.

Veckan glittrar vidare på torsdagen med det andra tillfället i förmiddagskursen där fantastiska mammor tränar med deras underbara bebisar som även jag får gosa med ibland när de önskar lite extra uppmärksamhet.

På fredag får dagen en extra guldkant med ett besök på Systerknutens träningsstudio och deras öppet hus. Mellan kl. 12-13 kommer jag att vara där för att prata om MammaMage konceptet, varför vår kropp gynnas så av att träna på att hitta en bra kontakt med dessa typ1 muskelfibrer och att ge sig tiden att gradera träningen för att stärka kroppen på ett hållbart sätt. Det blir även en kortare prova på session. Anmäl gärna ditt intresse direkt till Systerknuten http://www.systerknuten.se/

Grand finale på veckan är helgen och Prana Festival på Bananpiren som kommer bli fantastisk jag hoppas verkligen att ni kommer dit oberoende på om ni har bokat in er på klasser eller ej för utställningshallen, foodtrucks, ett träningstält och diskussionstält är öppet för allmänheten. Kom dit! http://www.pranafestival.org/

För mig blir det fullrulle med träffa er i en monter i utställningshallen under hela helgen, att hålla en MammaMage klass: Stärk din inre bål steg 1, lyssna på mina fantastiska kollegor som föreläser om MammaMage pratar om graderad träning, hållning m.m. samt hjälpa till på Johannas mer utmanande MammaMage klass: Stärk din inre bål steg 2.

Vilken rolig vecka!! Jag hoppas att vi möts någonstans eller på kliniken för en välbehövlig behandling, rå om er och undersök era smärtbesvär ju tidigare desto bättre.