MamaTummy Day & håller klass på Prana Festival 8-9 sept

I onsdags (25 april) arrangerade vi certifierade mammamagetränare i Väst MamaTummy Day på SATS Eriksberg med kostnadsfria föreläsningar & korta konsultationer för att prata om de förändringar som kroppen går igenom under graviditet och förlossning. Hur det påverkar vår kropp och hur vi ska tänka kring träna upp vår kropp, hitta tillbaka till hållningen och inkontinensbesvär. En otroligt givande dag och vi är tacksamma att vi fick hålla till på SATS och det goda kaffet samt frukten vi fick njuta av!

Den 8-9 september 2018 arrangeras Prana Festival en träning och hälsa festival på Bananpiren i Göteborg och har blivit inbjuden att hålla mammamage klass vilket ska bli helt fantastiskt roligt!

Jag ihop med mina MammaMageTränare kollegor kommer finnas båda dagarna i vår monter där man kan möta oss och få korta konsultationer, Linda Fidler och Sara Axelson Sahlén håller en föreläsning på lördagen Vad är MammaMage?

jag följer upp det på samma dag med klassen Stärk din inre bål: Steg 1 hitta musklerna och Johanna Drakenhammar håller Steg 2 Träna dig stark på söndagen. Denna festival kommer bli fantastisk och är glad att få vara med i denna sjö av aktivteter där med att kunna pröva allt från Parkour, CrossFit, löpning, yoga till meditation. Gå in och kolla hemsidan http://www.pranafestival.org/ du kan även läsa mer om oss, våra klasser och om föreläsningen. Använd rabattkoden MammaMage och få 15 rabatt på festivalpassen :).