Nytt År.

Nytt år. De orden kan ge en känsla av förväntan och spänning eller ångest; oro; press eller likgiltighet. En sak de orden tydligt visar är förändring. Förändring sker kontinuerligt i oss och runt omkring oss. Förändring är den enda eviga konstanten i livet. Men förändring kan vara svår och utmanande. Vi gillar det som är bekant för det är tryggt, man vet exakt vad man kan förväntat sig, vad man får och vad man behöver ge.

Ibland kan förändringar nästan gå oss obemärkt förbi tills den dagen förändringen blivit så stor att den inte går att missa eller att undvika längre. Ibland så önskar man att förändringen kunde ske snabbare, ske nu!

Ett nytt år är ett fint tillfälle att ta lite tid till reflektion. Att reflektera över det som skett, det som är och det man önskar. Att se dessa förändringar, de positiva och negativa, samt förnimma de mindre tydliga. Kom ihåg att det är i de små förändringarna som vi skapar vanor. Ge dig tiden att skapa goda vanor.

Acceptera förändringens konstanthet och att den sker i sin takt, men acceptera inte fysisk värk/ smärta/ besvär för även den kan förändras till det bättre med rätt hjälp och råd.

Guida förändringen i den bästa möjliga.