Sista sessionen på My Studio

När resten av Sverige kikade på en fotbollsmatch stärkte vi kontakten med djupa bålmusklerna en sista gång på härliga My Studio via rörelser, specifik träning och avslutningsvis kombinera allt. Det var avslut för dessa fantastiska kvinnor på denna intensiva resa och är samtidigt en början på nästa etapp där annan ”vanlig” träning kommer in och varvas med denna aktiveringsträning för att etableras och göra

hela kroppen starkare.

Då även My Studio och Lindas verksamhet går in en ny fas får jag tacka så mycket för att jag fått vara där och hålla dessa gruppsessioner. Har även varit fantastiskt att fått vara med på några Strong Mum event prata om vikten av att hitta bra kontakt med dessa inre magmuskler, varför det är så och hur man gynnas av att gradera träningen.

Så TACK Linda för att du släppte in mig och gav mig utrymme att ge mammamage gruppsessioner!

Glädjande är att jag kommer fortsätta kunna hålla denna kurs på Systerknuten i Kålltorp vilket är en super mysig studio som kommer passa oss perfekt! Det kommer vara löpande kursstarter torsdag förmiddagar kl.10-11 bebisar välkomna och tisdags eftermiddagar kl.16.30-17.30 blir barnfria, med start från torsdag 30 augusti. Max 6 pers/kurs och minst 3pers/kurs. Så sprid det vidare och ha en riktigt go sommar!